четвер, 27 листопада 2008 14:41

У Києві погода істотно не зміниться

Найближчими днями в Україні очікується прохолодна погода без істотних змін. Також синоптики прогнозують помірну кількість опадів у вигляді дощу і мокрого снігу. Середньодобова температура складе від -4 до 1 градуса вночі і 1-6 тепла вдень.

У Києві завтра від -4 -1 градусів вночі до 0-5 вдень, опадів не очікується, хмарно з проясненням. У суботу також сухо. Вночі -4 - 1, вдень 0-5 тепла. У неділю можливі опади. Вночі -3 - 2, денна температура повітря від 1 - до 6 градусів зі знаком плюс. У Київській області завтра переважно без опадів. Температура - від -4 - 1 вночі до 0-5 тепла вдень. Вітер південний, південно-східний, 5м/с.

На сході у п"ятницю прогнозується -7/-2 градуси вночі, 1-6 вдень. Істотних опадів не очікується. У суботу вночі синоптики прогнозують -7/-2 градуса, денна температура 1-6 градусів вище нуля, переважно сухо. У неділю можливий дощ. Вночі -4 - 1 градус, вдень 0-5 тепла. Вітер північно-західний, південно-східний, 3м/с.

На заході завтра вночі очікується -4 - 1 градус, вдень 2-7 вище нуля, без опадів, місцями туман. У суботу можливий мокрий сніг. Температура вночі близько -4 - 1 градуса, вдень 2-7 градусів зі знаком плюс. У неділю вночі температура повітря становитиме -1 - 4 градуси, вдень близько 1-6 вище нуля. Можливий сніг, мокрий сніг. Вітер південно-східний, 7м/с.

У південних регіонах 28 листопада від -5 до 0 градусів вночі, 3-8 зі знаком плюс вдень. Змінна хмарність, без істотних опадів. У суботу вночі - близько -5 - 0 градусів, денна температура 6-11 тепла, дощу не очікується, місцям туман. У неділю очікуються опади у вигляді дощу. Вночі близько 2-7 градусів, вдень 5-10 тепла. Вітер північно-східний, східний, 7м/с.

У центральних регіонах найближчої ночі -5 - 0 тепла, вдень 0-5, опадів не очікується. У суботу - змінна хмарність, без дощу, місцями туман. Вночі -5 - 0 градусів, вдень 0-5 вище нуля. У неділю вдень синоптики обіцяють Центральній Україні змінну хмарність з дощем. Температура вночі - близько -3 - 2 градусів, вдень термометри покажуть 1-6 вище нуля. Вітер південно-східний, 5м/с, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «У Києві погода істотно не зміниться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі