субота, 09 лютого 2008 12:36

У Києві по школах розгулював збоченець

Працівники 220-ї школі затримали та передали до рук міліціонерів чоловіка, який хизувався своїм оголеним тілом перед дітьми. Пізніше оперативники з"ясували: затриманий до того дня устиг відвідати іще дві школи.

Дивного чоловіка біля шкільної жіночої вбиральні помітила вихователька продовженого дня. Він побіг, вона кинулася за ним. Утікача взявся переслідувати цілий гурт людей. Його затримали, відвели до кабінету директорки школи та викликали міліціонерів. Ті з"ясували: до їхніх рук потрапив справжній ексгібіціоніст – людина, яка показує іншим своє оголене тіло. Цей затриманий обрав за глядачів малолітніх дівчат шести-семи років.

31-річний ексгібіціоніст відвідав жіночі туалети у 36-й, 227-й і 220-й школах. Свідками його збочень стали близько десяти дітей. За словами міліціянтів, декому зі школярок знадобилася психологічна допомога. Сам підозрюваний пояснює, ніби нічого поганого не планував. Мовляв, просто випив зайвого і закортіло в туалет. А потім захотілося задоволення.

Затриманому інкримінують розбещення неповнолітніх. За ґрати він не хоче, а тому кається. Каже: раніше такого ніколи не вчиняв.

За словами міліціянтів, родичі затриманого характеризують чоловіка позитивно. Кажуть: проблем із жінками в нього не помічали й навіть не думали, що він на таке здатний.

Та, за словами психологів, такі відхилення у чоловіка могли виникнути давно, а проявилися під впливом алкоголю. На підозрюваного тепер чекає експертиза.

За словами фахівців, такі люди зазвичай осудні. А тому відповідати доведеться по повній. Тим часом міліціонери радять керівництву шкіл подумати про пильнішу охорону, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «У Києві по школах розгулював збоченець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі