понеділок, 06 серпня 2007 14:51

У Києві підлітки розстріляли і порізали міліціонерів

  У Києві сталася сутичка між підлітками і столичними міліціонерами, в якій двоє правоохоронців отримали поранення. НП трапилася у п"ятницю у Дарницькому районі столиці. Жителі вулиці Горлівської повідомили, що приблизно о 1:30 ночі на міліціонерів, що поверталися до гуртожитка, напали невідомі. Пролунали 6-7 пострілів і двоє правоохоронців були поранені. І хоча на місці НП до цих пір збереглися червоні плями, схожі на кров, у МВС стверджують, що їм нічого не відомо.

НП сталася у спальному районі міста. Про це знають практично всі, проте в розмові свідки категорично відмовлялися називати імена і прізвища: "На ментів місцеві напали, дізнаються, що ми всі бачили - і за нами "швидка" приїде...". За версією жінки, що проживає у сусідній з гуртожитком дев"ятиповерхівці. Правоохоронці з невідомої причини побили місцевого хлопця, а через декілька хвилин потерпілий повернувся з друзями і помстився. Серед ночі пролунали сухі постріли, потім крики.

"Це був жах! Жах! Людей стріляли, різали! Один міліціонер отримав гумові кулі у коліно і спину, другого порізали ножем", - розповідають свідки. За їх словами сутичка тривала лічені хвилини, потім нападаючі розбіглися, пише "Сегодня". 
Зараз ви читаєте новину «У Києві підлітки розстріляли і порізали міліціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі