понеділок, 24 грудня 2007 11:08

У Києві на вул. Комінтерну розбився Мерседес за $200 000 (ФОТО)
6

На перетині вул. Комінтерну і вул. Саксаганського зіткнулися автомобілі Mercedes ML63 AMG і Toyota Camry. Від удару позашляховик відкинуло в дерево, а легковик відлетів метрів на 10 від місця пригоди.

За словами очевидців, Mercedes рухався по вул. Саксаганського у напрямі пл. Перемоги і почав рухатися по перехресті на зелене світло. У цей момент водій Toyota, який їхав по вул. Комінтерну у напрямі бульвару Тараса Шевченка, вирішив проскочити на червоний сигнал світлофора.

У результаті, він ударив "німця" в переднє ліве крило, через що обидві машини кілька разів розкрутилися і побили один одного майже з усіх боків. Хто дійсно був винуватцем ДТП - встановить слідство.


На Camry їхав молодий хлопець з дівчиною. За попередніми даними медиків, у водія Toyota черепно-мозкова травма, а у пасажирки - зламана ключиця. Судячи з вм"ятин на лобовому склі, вони були не пристебнуті. Їх забрала карета швидкої допомоги. У салоні Mercedes знаходився тільки водій. У нього розбита губа і травмований лікоть.

У ексклюзивного позашляховика вартістю близько $200 000 відлетіло переднє ліве колесо, пом"ята вся ліва сторона і розбито заднє скло. Toyota практично позбулася "передка" і заднього правого крила. Обидві машини - застраховані.

На місці ДТП працюють співробітники ДАІ.

У результаті аварії, утруднення в русі не спостерігається, повідомляє Друга Смуга.

Зараз ви читаєте новину «У Києві на вул. Комінтерну розбився Мерседес за $200 000 (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі