вівторок, 08 січня 2008 17:42

У Києві на Трухановому острові горів спорткомплекс

У вівторок, 8 січня, на Трухановому острові в Києві горіла будівля водно-веслової бази центрального спортивного комплексу, інформує пожежний-рятувальна служба Києва.

У 6.48 на пульт столичної пожежний-рятувальної служби поступило повідомлення про пожежу в будівлі водний-веслової бази центрального спортивного комплексу на Трухановому острові.

Пожежа, що виникла в одній з кімнат на другому поверсі, виявила охоронець об"єкту, який і почав його гасити. Коли ж зрозумів, що самостійно не справиться, подзвонив "01". Тим часом вогонь швидко розповсюдився і досяг даху будівлі. Полум"я почало розповсюджуватися на човни, які стояли поряд.

Пожежникам одночасно довелося працювати в двох напрямах: гасити будівлю і рятувати човни. Щоб забезпечити безперебійну подачу води від річки до місця пожежі, рятувальникам довелося прорубувати крижаний покрив річки. Вже в 8.38 полум"я було ліквідовано. У гасінні пожежі брали участь 50 рятувальників і 12 одиниць основної і спеціальної техніки.

Була врятована значна частина будівлі і моторний човен. На даний момент причини пожежі з"ясовуються, повідомляє АМИ ""Новости - Украина"".

Зараз ви читаєте новину «У Києві на Трухановому острові горів спорткомплекс ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі