Ексклюзиви
понеділок, 19 травня 2008 16:33

У Києві ліфт звалився в шахту з 14-го поверху разом з весіллям (ФОТО)

 
Вранці 17 травня в будинку на вулиці Григоренка, 27 в Києві молодята Іра і Діма Чернишуки разом з гостями готувалися зіграти весілля.

Дев"ять людей зайшли у вантажний ліфт на 14-му поверсі. Набилися щільно, з явним перевантаженням. Після натиснення кнопки кабіна пішла вниз, проїхала декілька поверхів і сіпнулася.

"Не пам"ятаю, хтось з мужиків захихикав і сказав: "Зараз як впадемо!" - згадує мама нареченої, Ольга Чернишук. - Через мить ліфт полетів вниз! Так різко, що ми всі злетіли до стелі і попадали один на одного".

Ліфт пролетів з скаженою швидкістю вниз і звалився в шахту, піднявши хмару пилу. "Такий гуркіт стояв, жах! Я думала, будинок падає, - розповідає вахтер Галина Авдєєнко. - Потім сталі чутні стогони, завивання! Я зрозуміла, що впав наш ліфт, і викликала рятувальників".

У ресторані чекали накриті на 80 чоловік столи, а під під"їздом нарядні машини. Але ескорту довелося поступатися місцем каретам "швидкої допомоги" і машинам МНС. Рятувальники, на щастя, прибули швидко. На очах нареченого і нареченої з шахти ліфта МНСники діставали їх покалічених батьків і гостей.

Пасажири ліфта отримали переломи ніг різної тяжкості. Гірше за всіх довелося мамі жениха - у неї перелом хребта. Лікарі говорять, людей врятувало те, що вони набилися в кабіну впритул. Відбулася амортизація, і удар припав на ноги.

Обставинами події займається слідча комісія. За словами експертів, трагедія відбулася через неполадки обмежувача швидкості ліфта, повідомляє Блик.

Зараз ви читаєте новину «У Києві ліфт звалився в шахту з 14-го поверху разом з весіллям (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути