пʼятниця, 25 вересня 2009 10:18

У Києві хочуть переглянути вартість землі

У Києві хочуть переглянути вартість землі

Земельна комісія Київради підтримала проект рішення, відповідно до якого вартість землі у Києві буде переглянуто. Про це заявила лідер фракції БЮТ в Київраді Тетяна Меліхова.

За її словами, депутати від фракції БЮТ кілька місяців поспіль ініціювали зниження розмірів орендної плати за землю, які у столичному бюджеті на 2009 рік були збільшені у кілька разів.

"Можна вважати, що рішення про перегляд вартості землі - це трансформоване рішення про зміну орендної ставки. Головне, що ці дії повинні реально допомогти малому і середньому бізнесу пережити фінансову кризу", - вказала лідер фракції.

За словами Т.Меліхової, рішення передбачає перегляд нормативної грошової оцінки земель столиці з урахуванням впливу фінансової кризи на ринок землі у Києві. "Переоцінка земель повинна бути проведена протягом місяця з моменту прийняття рішення", - додала вона.

Нагадаємо, раніше депутат від Блоку Кличка Дмитро Андрієвський заявляв про те, що замість виконання бюджету і пошуків ефективних шляхів виходу з кризи мер Києва Леонід Черновецький і його команда звільняють від плати за землю олігархів і роздають зелені зони столиці.

За матеріалом ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «У Києві хочуть переглянути вартість землі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі