вівторок, 08 липня 2008 11:39

У Києві горів завод "Більшовик" (ФОТО)
8

Сьогодні вранці о 7:40 загорілось одне з приміщень на території заводу "Більшовик". Як і у випадку з пожежею в будівлі КМДА, цього разу тут також згоріли папери.

Як з"ясувалось з розмов великого натовпу (працівників "заводу", котрих не пускали на робочі місця), ця будівля вже зовсім і не завод "Більшовик", а невелика фірмочка МТС. Саме її керівництво суворо заборонило своїм підлеглим давати будь-які коментарі з приводу цієї події. У пожежників також з"ясувати нічого не вдалось через присутність "великозіркового погону" на розкішному чорному автомобілі.

Довелося вірити чуткам. Згідно з ними – в найнижчій кімнаті (звідки і розпочалась пожежа) зберігались папері, картон та інша макулатура. Все це згоріло миттєво, перекинувшись і на наступні поверхи будівлі до самого верху. Через високу температуру від будівлі повідлітав модний алюмінієвий фасадний сайдинг та попадав на проспект Перемоги, де був методично розкатаний автомобілями, що проїжджали по ньому.

Отримати хоч якусь офіційну інформацію не вдалося, повідомляє Друга Смуга.

Зараз ви читаєте новину «У Києві горів завод "Більшовик" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі