понеділок, 17 березня 2008 14:20

У Києві фанат серіалу про суворовців "замінував" школу

У Києві фанат серіалу про суворовців "замінував" школу

По спецлінії 02 в Дарницький райвідділ столичної міліції надійшла анонімна інформація, що в районі заміновано школу. Правоохоронці, не гаючи ні хвилини, виїхали за вказаною адресою. Як з"ясувалося пізніше, дзвінок був зроблений учнем, аби зірвати уроки.

Про це повідомила прес-служба МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

Прибувши до школи, правоохоронці з"ясували, що ніякої вибухівки там немає. Одразу ж почали шукати "жартівника", адже його витівка мовою закону називається хуліганством. Дзвінок було зроблено з мобільного телефону, тож "аноніма" міліціонери вирахували без труднощів. Ним виявився учень третього класу. Номер "02" набрав, аби зірвати навчальний процес.

Школяр свою провину визнав, і пояснив правоохоронцям, чому він це зробив. Напередодні хлопець подивився чергову серію "Кадетів". У фільмі суворівці вирішили зірвати заняття, зателефонувавши в міліцію і повідомивши про замінування училища. Пригоди кумирів третьокласник вирішив втілити в своєму житті. Десятирічного хулігана вчителі характеризують як розумного, вихованого учня, але "з занадто розвинутою фантазією".

Наразі перед законом відповідатиме не сам артист, а його батьки, які заплатять за витівки свого чада чималий штраф.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «У Києві фанат серіалу про суворовців "замінував" школу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі