вівторок, 25 грудня 2007 13:48

У Києві біля станції метро "Театральна" горів будинок

У центрі Києва пожежники сьогодні півтори години гасили вогонь у 5-поверховому житловому будинку.

Як повідомили у пожежно-рятувальній службі Києва, повідомлення про пожежу в під"їзді 5-поверхового будинку на вулиці Богдана Хмельницького, 10, що в Шевченківському районі, надійшло сьогодні о 4.15.

Пожежні автомобілі прибули до будинку навпроти станції метро "Театральна" вже через декілька хвилин.

Між останнім поверхом та дахом горіла дерев"яна сходова клітина, і вогонь вже почав розповсюджуватися на машинний відділ ліфта та на дах.

На п"ятому поверсі в квартирах проводились ремонтні роботи, і в них людей не було. Проте з нижніх поверхів жителів довелося виводити на певний час з помешкань.

Гасіння пожежі ускладнювались тим, що в основі більшості будівельних конструкцій будинку було дерево. Так як дерев"яні сходи прогоріли і до даху потрапити було важко, воду довелося подавати з верхнього поверху.

Через півтори години пожежу було повністю ліквідовано. Наслідки від пожежі мінімальні – згоріла сходова клітина з поверху на дах, поплавилось електрообладнання машинного відділу ліфта, повідомили в пожежно-рятувальній службі.

На даний момент офіційну причину пожежі встановлюють фахівці. За попередніми даними, пожежу могло спричинити необережне поводження з вогнем, що призвело до загорання сміття поблизу сходів, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Києві біля станції метро "Театральна" горів будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі