понеділок, 10 вересня 2007 11:11

У Китаї зняли на камеру 6-ох "лохнесських чудовисьок" (ФОТО)

 Одному з місцевих телерепортерів вдалося зняти на камеру відразу шість "родичів" легендарного "лохнесського чудовиська". 20-хвилинне відео, яке відзнято на китайському озері Тянчи поблизу кордону з КНДР, передане телекомпанії Xinhua.


Автор сенсаційних відеоматеріалів, Чжоу Юншен, зізнався, що на ролику видно, як доісторичні тварини пливуть попарно паралельним курсом, пише The China Daily. На іншому фрагменті вони пливуть вже разом, залишаючи хвилі на поверхні озера вулканічного походження глибиною 373 метри.


За свідченням журналіста, шість таємничих тварин впродовж півтора годин плавали і плескались, поки не сховалися із виду близько 7 години ранку. "Вони могли пливти із швидкістю яхти, час від часу зникаючи під водою, - додав Юншен. - Вражало те, що вони пливли в порядку, неначе їм хтось віддавав накази".

За словами журналіста, плавники або, можливо, крила "монстрів Тянчи" були навіть довші за їх тулуби.

На закінчення Юншен сказав, що раніше не вірив в існування подібних фантастичних істот, проте тепер на власні очі переконався в зворотному.
Зараз ви читаєте новину «У Китаї зняли на камеру 6-ох "лохнесських чудовисьок" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі