понеділок, 31 березня 2008 16:51

У Китаї живе черепаха, яка курить півпачки на день (ФОТО)

Лі Юн з міста Кукянь в китайській провінції Шаньси стверджує, що у нього удома живе черепаха, що курить. За словами Юна, тварина приохотилася до тютюну через незгашені бички, які він кидав у себе в саду.

Китаєць говорить, що черепаха викурює одну сигарету за чотири хвилини, курить по півпачки на день і дуже страждає, якщо не отримує тютюну.

"Коли я курю, черепаха висовує голову з води і дивиться на сигарету. Якщо я не даю їй покурити, вона як божевільна плаває в своєму струмку і шкребе краї. Вона не зупиняється до тих пір, поки я не дам їй сигарету. Вона кусає кінчик і за чотири хвилин сигарети немає", - розповідає Юн.

Тань Цзіньвень з товариства захисту тварин міста Цзілінь заявив, що вони збираються поговорити з паном Юном. "Якщо черепаха курить добровільно, то ми нічого не може поробити, проте ми хочемо, щоб він припинив всім про це розповідати", - сказав він, повідомляє The Sun.

Зараз ви читаєте новину «У Китаї живе черепаха, яка курить півпачки на день (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі