четвер, 20 вересня 2007 18:12

У Китаї з отруєнням госпіталізовано 260 дітей

Кількість дітей, госпіталізованих в Китаї з підозрою на харчове отруєння, досягла 260 чоловік.

Всі госпіталізовані - вихованці дитячого саду Шиян, який знаходиться в провінції Гансу на північному заході країни. Раніше повідомлялося про 59 госпіталізованих.

У всіх дітей спостерігалися однакові симптоми - блювота, жар і гострий біль в животі. Вік госпіталізованих - від чотирьох до шести років. Передбачається, що діти отруїлися їжею, якою їх погодували в середу в їдальні дитячого саду.

До вечора четверга вже 260 дітей було відправлено до місцевої лікарні. З них 244 дитина вже відчули себе краще після наданої медичної допомоги, але у 16 все ще тримається висока температура.

Для надання допомоги дітям керівництво місцевої лікарні спеціально виділило групу педіатрів.

Керівництво дитячого саду ніяк не коментує ситуацію. Один з вихователів розповів, що діти їли кашу і булочки перед тим, як у них виявилися перші симптоми отруєння.

Місцеві медики повідомили, що їжа, що постачається в дитячий сад, була відправлена на тестування в місцевий центр по контролю за захворюваннями і профілактиці. Поліція також з"ясовує обставини події, повідомило агентство Синьхуа.

Зараз ви читаєте новину «У Китаї з отруєнням госпіталізовано 260 дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі