середа, 26 вересня 2007 09:15

У Китаї відновлені пошуки російського рафтера

Операція з пошуку російського туриста, зниклого в Китаї під час сплаву гірською річкою, вступила в завершальну фазу, повідомив офіційний представник МНС Росії Віктор Бєльцов. "У середу російські й китайські рятувальники відновили пошуки останнього туриста, доля якого залишається невідомою. За підсумками сьогоднішнього дня може бути ухвалене рішення про завершення пошуково-рятувальної операції", – сказав Бєльцов. "Рятувальники висадились у районі, де раніше був виявлений двомісний катамаран, і планують обстежити ділянку протяжністю близько 15 кілометрів", – додав він.

Представник МНС нагадав, що протягом трьох попередніх днів пошуки останнього члена команди російських спортсменів – Дмитра Тищенка – не проводилися через погану погоду.

Російська спортивна команда планувала з 22 серпня по 2 вересня здійснити сплав гірською річкою Юрункаш у Сіньцзян-Уйгурському автономному районі Китаю, проте в призначене місце зустрічі учасники сплаву не вийшли.

Раніше знайшли двох живих – Андрія Паутова та Олександра Зверєва – і три тіла загиблих – Сергія та Івана Черників і Володимира Сметанникова, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «У Китаї відновлені пошуки російського рафтера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі