середа, 30 липня 2008 15:05

У Китаї свиня народила порося з головою мавпи (ФОТО)

"Він жахливо огидний", - говорять місцеві жителі. Ще б пак, адже замість порося народилася істота з мордою мавпи, двома тонкими губами, маленьким носом і двома великими очима. Його задні ноги удвічі довші передніх, тому ходити порося не може - тільки стрибати, повідомляє Ananova.

Порося з"явилося на світ близько двох тижнів тому. Воно стало шостим в посліді свині, яка живе на фермі Фенгов вже дев"ять років.

"Коли я його побачила, навіть не зрозуміла, що це. Дуже вже страшний. Незрозуміле щось народилося", - сказала господиня ферми. Від сумної долі нещасного врятував тільки син Фенгов, який дуже полюбив порося. "Хлопчик постійно з ним грає і возиться, тому позбавитися від нього сім"я не може", - пояснила китаянка.

"Син навіть годує його молоком окремо від решти поросят", - розповіла фермерша. Сусіди запропонували Фенгам нічого не робити і дочекатися, поки монстрик виросте в дорослу тварину. "Ось цікаво подивитися, яким він стане", - згорають від нетерпіння сільські жителі.

Проте, що найдивніше, невідомо, що в організмі свині могло привести до такого роду мутації. Випадки схрещування цієї тварини з мавпою ученими не фіксувалися, повідомляє Фактnews.

Зараз ви читаєте новину «У Китаї свиня народила порося з головою мавпи (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі