середа, 09 січня 2008 12:38

У Китаї стався вибух на фабриці феєрверків: 3 людини загинули

Троє людей загинули, двоє отримали поранення під час вибуху на невеликій фабриці з виробництва феєрверків у східно-китайській провінції Аньхой, повідомляє в середу агентство Сіньхуа. Вибух стався у вівторок вранці у місті Саньбін – центрі виробництва піротехнічних виробів у провінції Аньхой.

Власник заводу загинув на місці, ще двоє людей померли пізніше в місцевій лікарні. Двоє інших постраждалих працівників зараз знаходяться поза небезпекою, повідомляє агентство. У результаті вибуху було зруйновано десять невеличких майстерень, розташованих поряд з фабрикою.

Правоохоронні органи з"ясовують причини вибуху.

Проблема безпеки на фабриках і в майстернях з виготовлення піротехніки в Саньбіні стоїть дуже гостро. Там регулярно відбуваються вибухи через необережне поводження з порохом та іншими вибуховими матеріалами. Останній інцидент трапився менше місяця тому, коли загинула одна людина, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «У Китаї стався вибух на фабриці феєрверків: 3 людини загинули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі