середа, 06 серпня 2008 08:34

У Китаї стався новий землетрус: три людини загинули

В результаті повторного підземного поштовху в повіті Цинчуань китайської провінції Сичуань у вівторок, 5 серпня, три людини загинули і більше двадцяти отримали поранення.

Про це повідомили місцеві ЗМІ з посиланням на заяву представника властей Цинчуаня.

У селі Ванцяцунь волості Яоду, на яку припав епіцентр землетрусу силою 6,1 бали за шкалою Ріхетра, зруйновані практично всі будинки, серйозно постраждали споруди в довколишніх п"яти селах.

Через пошкоджені дороги порушено з"єднання з трьома з них, перерваний дротяний зв"язок, спостерігаються перебої з електропостачанням.

Для усунення наслідків мобілізовані військовослужбовці, які насамперед відновлюють дороги, лінії зв"язку і електропередач.

Нагадаємо, 12 травня в провінції Сичуань стався могутній землетрус, внаслідок чого загинули 69 тисяч чоловік. Поранення отримали понад 373 тисячі чоловік, близько 18 тисяч пропали без вісті. Підземні поштовхи в районі катастрофи продовжуються до цих пір, повідомляє Кореспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «У Китаї стався новий землетрус: три людини загинули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі