понеділок, 16 лютого 2009 10:58

У Китаї почалася "сексуальна революція"

У Китаї почалася "сексуальна революція"
У Китаї 15 лютого стартувала національна кампанія по боротьбі з традиційними табу в області сексу, пише газета The China Daily.

Повідомляється, що освітня кампанія спрямована на скованих китайців, що затиснені "феодальним мисленням" і не бажають говорити про секс відкрито.

В рамках проекту, названого "Сонячне світло для турботи про статеве здоров"я", по всьому Китаю будуть розвішені відповідні плакати і пройдуть конкурси, подробиці яких невідомі. Крім того, в Пекіні пройде ярмарок секс-іграшок.

По всьому Китаю пройдуть загадкові конкурси

За даними організаторів "сексуальної революції", всього 7 відсотків жінок і 8 відсотків чоловіків в країні звертаються за медичною допомогою для вирішення своїх сексуальних проблем.

Все це призводить до поширення венеричних захворювань - за минулий рік в Китаї на одну п"яту збільшилося число хворих на сифіліс. Крім того, в країні зростає кількість хворих на ВІЛ та СНІД в результаті нехтування правилами безпечного сексу.
Зараз ви читаєте новину «У Китаї почалася "сексуальна революція" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі