субота, 22 грудня 2007 18:29

У Китаї через сильні тумани посилюють заходи безпеки

У Китаї через сильні тумани посилюють заходи безпеки

Канцелярія Держради КНР у зв"язку з сильними туманами в центральних і східних районах Китаю в суботу розповсюдила екстрене повідомлення про необхідність підсилити заходи транспортної безпеки "в цілях запобігання серйозним інцидентам".

Метеослужбам наказано підсилити моніторинг, щоб спрогнозувати дні з найбільш густими туманами.

До кінця цього тижня сильні тумани вже створили проблеми для роботи авіаційного, автодорожнього, річкового і морського транспорту. Погані погодні умови призвели до сотень дорожньо-транспортних пригод. У ряді регіонів повністю закриті швидкісні магістралі, аеропорти працюють з перебоями.

У східній провінції Чжецзян вантажне судно, що перевозило майже 1 тисячу тонн будівельного піску по річці Фейюань, через густий туман врізалося в опору моста і затонуло. Членів команди вдалося врятувати.

Судячи з повідомленнь ЗМІ, складні погодні умови збережуться і в найближчий день. За даними, отриманим з метеосупутників, "ослаблення потоків холодного повітря при високій вологості при поверхні землі зумовить подальше панування туманів в районах Центрального і Східного Китаю, у ряді місць видимість складе менше 100 метрів", повідомляє Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «У Китаї через сильні тумани посилюють заходи безпеки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі