вівторок, 01 квітня 2008 12:55

У Китаї близько 50 млн осіб вивчають іноземні мови

У цей час у навчальних закладах Китаю близько 50 млн осіб вивчають іноземні мови. Про це повідомили на 3-му міжнародному симпозіумі з питань методики викладання іноземних мов у Китаї, що відбувся у Шанхайському університеті іноземних мов.

На симпозіумі, що пройшов під девізом "Викладання іноземних мов у Китаї на тлі глобалізації: інновації й розвиток", більше 300 вітчизняних і закордонних фахівців узагальнили досвід в галузі викладання іноземних мов за 30 років з початку проведення Китаєм політики реформ і відкритості.

Як повідомив представник Міністерства освіти КНР, у китайських ВНЗ викладаються більше 60 іноземних мов, у країні налічується понад 900 вищих навчальних закладів, де є спеціальність "англійська мова", загальна кількість студентів, що навчаються у ВНЗ Китаю за цією спеціальністю перевищила 800 тисяч осіб, повідомляє Освітній портал.

Зараз ви читаєте новину «У Китаї близько 50 млн осіб вивчають іноземні мови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі