понеділок, 15 грудня 2008 11:02

У Киргизії вилучена рекордна партія героїну і опію

У Киргизії вилучили партію героїну і опію, яку в Агентстві по контролю за оборотом наркотиків цієї країни називають рекордною за останні три роки. Як повідомляє ІА REGNUM з посиланням на прес-службу агентства, більше 118 кілограмів важких наркотиків вилучено у жителя Чуйської області.

За даними прес-служби, за бандою наркоторговців, в яку входить ця людина, правоохоронні органи стежили близько трьох місяців. Нарешті їм вдалося затримати підозрюваного. При собі у нього було 13 грамів гашишу. Під час обшуку в будинку затриманого співробітники Агентства знайшли героїн і опій. Загальна вартість наркотиків складає, за різними оцінками, від одного до двох мільйонів доларів.

У Агентстві по контролю за оборотом наркотиків вважають, що злочинне угрупування, до якого належить затриманий житель Чуйської області, займалося контрабандою заборонених речовин з Таджикистану до Росії через Киргизію. Вилучений героїн і опій мають афганське походження.

Зараз ви читаєте новину «У Киргизії вилучена рекордна партія героїну і опію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі