понеділок, 24 вересня 2007 08:13

У кінозірки Сальми Хайєк народилася донька

Американська актриса Сальма Хайєк (Salma Hayek) народила доньку, повідомляє AFP з посиланням на сайт TMZ.com, який спеціалізується на новинах з життя знаменитостей.

Хайєк стала матір`ю в п`ятницю. Актриса та її донька Валентина Палома Піно (Valentina Paloma Pinault), почуваються добре, розповіла прес-аташе Сальми Хайєк. Для 39-річної Хайєк це перша дитина, а для її коханого - французького бізнесмена Франсуа-Анрі Піно (Francois-Henri Pinault) - третя.

Сальма Хайек оголосила про свою вагітність та заручини з батьком майбутньої дитини в березні.

Франсуа-Анрі Піно займає посаду виконавчого директора в компанії PPR, яка належить його сім`ї і займається виробництвом предметів розкошу. PPR, зокрема, випускає продукцію під такими відомими брендами, як Gucci, Yves Saint Laurent, Bottega Veneta, Alexander McQueen і Stella McCartney.

39-річна Сальма Хайек - одна з найвідоміших голлівудських актрис. Головна роль у фільмі "Фріда" (2002 р.) принесла їй номінацію на нагороду Американської кіноакадемії.
Зараз ви читаєте новину «У кінозірки Сальми Хайєк народилася донька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі