субота, 17 листопада 2007 15:36

У Керченській протоці зіткнулися два судна

Зіткнення двох судів відбулося минулої ночі у Керченській протоці. Приблизно у 01:45 суботи при виході з Керченської протоки в Азовське море відбулося зіткнення судна "Ніка" під прапором Камбоджі і російського судна "Волгодон-5076", що стояло на якорі.

В результаті судно "Ніка" отримало пробоїну в носовій частині, на три метри вище за ватерлінію, а судно "Волгодон" отримало пробоїну також на два метри вище за ватерлінію.

При зіткненні жертв і потерпілих немає, відзначили в оперативному штабі. Обидва судна знаходяться на плаву. Також немає і загрози навколишньому середовищу.

11 листопада в результаті штормового вітру і морських хвиль в 6-7 балів в Керченській протоці і акваторії Чорного моря потерпіли крах 12 суден, з них вісім російських. Затонули чотири судна, були зірвані з якорів і сіли на мілину шість суден, отримали пошкодження два російські танкери "Волгонефть-123" і "Волгонефть-139", повідомляє "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «У Керченській протоці зіткнулися два судна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі