пʼятниця, 11 січня 2008 10:30

У Казахстані стався вибух на шахті: 4 загиблих, 14 зниклих без вісті

У Казахстані стався вибух на шахті: 4 загиблих, 14 зниклих без вісті
У вугільній шахті "Абайська" АТ "Арселор-Міттал Теміртау" поблизу міста Абая в Карагандинській області Казахстану вранці в п"ятницю стався вибух. На даний час 14 людей вважаються зниклими без вісті, на поверхню піднято 11 постраждалих шахтарів, які з травмами та опіками госпіталізовані в міську лікарню Абая, повідомив "Інтерфакс" начальник одного з відділів міжгалузевої державної гірничо-технічної інспекції обласного департаменту по НС Олексій Крисін.

За попередніми даними, на дільниці в момент вибуху перебували 25 шахтарів. Проте за даними департаменту мобілізаційної підготовки і надзвичайних ситуацій Карагандинської області, передає ИТАР-ТАСС, на момент вибуху в шахті знаходилося 195 осіб. "Станом на 07:00, на поверхню виведено 100 чоловік, 4 шахтаря загинули, поранено 3 людини", – уточнили в департаменті.

У рятувальних роботах беруть участь 8 бригад воєнізованої служби порятунку. За дорученням прем"єр-міністра Каріма Масімова, міністр з надзвичайних ситуацій Володимир Божко негайно виїхав на місце аварії. Зведення про масштаби руйнувань, кількість загиблих і постраждалих у результаті аварії уточнюються, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «У Казахстані стався вибух на шахті: 4 загиблих, 14 зниклих без вісті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі