середа, 20 червня 2007 11:44

У Казахстані наречена убила жениха у день весілля

У Шахтинську, місті в Карагандинській області Казахстану, наречена убила свого жениха у день весілля.

Як розповів оперуповноважений відділу кримінальної поліції Шахтинського відділу внутрішніх справ Абзал Алькенов, вбивство сталося у минулу суботу за три години до реєстрації шлюбу.

Напередодні одруження 25-річну наречену та її 32-річного жениха, які проживали до офіційної реєстрації в громадянському шлюбі, відвідали друзі, які повинні були виступати свідками реєстрації.

Друзі вирішили привітати наречених першими і розпили з ними спиртне, проте наречена зробила женихові зауваження, попросивши не вживати алкоголь до реєстрації у ЗАГСі. Після того, як  друзі пішли,  між женихом і нареченою виникла сварка, в ході якої чоловік став душити наречену. А жінка, схопивши із столу кухонний ніж, нанесла йому два поранення - у плече і шию.

У результаті отриманих поранень чоловік помер, повідомив поліцейський. Відносно нареченої порушено кримінальну справу за статтею 96 Кримінального кодексу Казахстану (вбивство). Затримана поміщена в ізолятор тимчасового утримання. Ведеться розслідування, додав він, повідомляє Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «У Казахстані наречена убила жениха у день весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі