понеділок, 01 жовтня 2007 12:54

У Казахстані 16-річний підліток зарізав першокласника заради комп"ютера

 В казахстанському Кустанаї 16-річний підліток убив першокласника, щоб оволодіти комп"ютером загиблого. Підозрюваний у вбивстві зайшов до хлопчика під приводом гри і наніс йому ножові поранення.

Тіло учня першого класу з численними пораненнями у спину і шию було виявлене 26 вересня.

На даний момент вже  затримано громадянина Казахстану 1991 року народження, якого підозрюють у вбивстві.

У ході попереднього слідства встановлено, що підліток, дочекавшись, коли потерпілий залишиться удома один, під приводом гри на комп"ютері зайшов до нього в квартиру і з метою заволодіння комп"ютером вбив дитину.

Комп"ютер, міцно увійшовши у життя сучасної людини, дедалі частіше стає яблуком розбрату навіть серед членів сім"ї. Так, у березні у Карелії 22-річний внук забив до смерті власну бабусю за те, що вона заважала йому грати у комп"ютерні ігри.

Причому дорослі виявляються часто не менш схильні до ігроманії, ніж діти. У 2005 році 21-річний британець Джеймс Таффс, одержимий відеоіграми, убив свого 4-місячного сина, повідомляє Inform.kz.

Зараз ви читаєте новину «У Казахстані 16-річний підліток зарізав першокласника заради комп"ютера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі