неділя, 29 липня 2007 10:21

У катастрофі Ан-12 під "Домодєдово" ніхто не вижив

Сім чоловік, що знаходилися на борту аеропорту "Домодедово" літака, що розбився поблизу, Ан-12, загинули.

Вантажний літак розбився незабаром після вильоту з аеропорту. Ан-12 впав за чотири кілометри від злітно-посадочної смуги між селом Семіврага і Домодєдовським кладовищем, після чого запалав.

Рятувальники вже виявили літак, який повністю зруйнований при падінні. Тіла загиблих не знайдені, оскільки, як вважають фахівці, вони згоріли під час пожежі відразу після падіння літака. На місці краху шукають бортові самописці - так звані "чорні ящики".

"Згідно польотному списку на борту вантажного літака Ан-12, що виконував рейс по маршруту Моськва-омськ-Братськ, знаходилися 7 чоловік. Всі вони члени екіпажа. Пасажирів не було", - сказав представник регіонального МНС. За його словами, всі вони загинули.

Літак, що розбився, належав авіакомпанії "Атран" і мав бортовий номер 93912. Літак перевозив дев"ять тонн вантажу.

До місця падіння направлено три пошуковий-рятувальні загони, чотири пожежників розрахунку, а також аварійно-рятівна група аеропорту "Домодедово". Через погану погоду, низьку хмарність і дощу вислати туди вертоліт поки неможливо. Відомостей про потерпілих і руйнуваннях на землі у МНС немає.

Погодні умови на момент вильоту вантажного літака Ан-12 були сприятливими, повідомив представник прес-служби аеропорту. "Погода була хороша. Метеоумови були сприятливими для вильоту вильоту", - сказав він. Тим часом раніше МНС повідомляло про низьку хмарність і дощ в районі трагедії.

Аеропорт "Домодедово" не дивлячись на подію продовжує працювати в штатному режимі, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «У катастрофі Ан-12 під "Домодєдово" ніхто не вижив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі