середа, 26 грудня 2018 17:25

У Карпатах заблукали сноубордисти

Автор: PRESS-Центр
  У Карпатах знайшли зниклих сноубордистів
У Карпатах знайшли зниклих сноубордистів

2 сноубордистів зі Львова та один лижник з Києва заблукали вчора у Карпатах.

"25 грудня о 18:20 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття повідомили, що в районі гори Гимба Міжгірського району втратили орієнтир і заблукали 2 сноубордистів зі Львова 1988 і 1991 років народження", - йдеться у прес-службі ДСНС у Закарпатській області.

Туристи подзвонили рятувальникам, коли зрозуміли, що через темну пору та погану видимість самотужки не зможуть повернутися до бази відпочинку.

Під час проведення пошуково-рятувальних робіт рятувальники знайшли також і киянина 1996 року народження. Він також втратив орієнтир і заблукав у горах.

"Усіх відпочивальників знайшли о 21:30. Доправлено до їхнього тимчасового місця проживання на туристично-рекреаційних об'єктах у селі Пилипець. Медичної допомоги туристи не потребували", – зазначили у ДСНС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські Карпати замело снігом

На Дніпропетровщині через сильні пориви вітру на автошляхах утворилися метрові замети. Рятувальники витягли зі снігу понад 120 машин.

26 грудня врятували пасажирів маршрутки "Маріуполь-Дніпро". Через снігові замети водій вирішив об'їхати затор і застряг. Разом із 6 пасажирами простояли 4 год. Їх врятував керівник Дніпропетровської ДСНС Андрій Кульбач. Своїм позашляховиком "Тойота" довіз пасажирів "Богдана" до Дніпра.

Зараз ви читаєте новину «У Карпатах заблукали сноубордисти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі