вівторок, 22 червня 2010 15:29

У Карпатах в ямі знайшли 4 туристів з Києва

У Карпатах в ямі знайшли 4 туристів з Києва

Біля гори Говерла в понеділок заблукали четверо туристів із Києва. Найменшому з них виповнилося 14 років.

За кілька годин рятувальникам зателефонували двоє інших туристів зі Львову. Вони розповіли, що заблукали біля гори Піп Іван.

"Про киян ми дізналися вчора в обід, - сказав Gazeta.ua рятувальник Ворохтянського пошуково-рятувального пункту Михайло Савчук. – Знайшли їх тільки сьогодні. Туристи сиділи в ямі під вершиною Говерли. Зараз вони спускаються з гори. О півночі нам подзвонили інші двоє туристів. Назвали місце свого знаходження, казали, що не можуть розшукати стежку. Ми наказали їм сидіти і вирушили на пошуки".

Львів"яни загубилися між горами Піп Іван та Говерла. Намагалися в тумані знайти дорогу до населеного пункту Ворохта. Поки рятувальники піднялися в гори, туристи покинули місце, яке назвали по телефону.

"Тепер доводиться прочісувати всю територію, - сказав Михайло Савчук. – Туристи ніколи не слухають порад рятувальників. Щойно сонечко засвітить, піднімаються в гори. А там, у тумані, губляться".

Зараз ви читаєте новину «У Карпатах в ямі знайшли 4 туристів з Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі