четвер, 30 жовтня 2008 14:57

У Каннах презентують комедію з Камалією і Марчіном Мрочеком (ФОТО)
5

Прем"єра повнометражної художньої комедії "Весела вдова", головну роль в якій зіграла українська співачка Камалія, відбудеться на Канському кінофестивалі у травні 2009 року. Про це повідомляє прес-служба "Lav Studio".

У фільмі також грають телеведучий і актор Дмитро Нагієв ( "Найкращий фільм", "Каменська", "Кріт"), переможець проекту "Танці з зірками-3" і танцювального "Євробачення-2008" Марчін Мрочек та інші актори.

Сюжет картини заснований на опереті "Весела вдова" австро-угорського композитора Франца Легара.

Виробництвом фільму "Весела вдова" займалася британська компанія "Tanarm Pictures". Продюсером стрічки виступив голлівудський композитор Володимир Хорунжий. Зйомки комедії проходили у Литві. "Це не павільйонний фільм, у картині близько 700 людей масовки, більше 72 ролей з них 7 - головні. 70 % дії картини відбувається в екстер"єрі. Ми ввели в дію прекрасні садиби, шикарні особняки, національні надбання архітектури Литви, крім цього було побудовано велику кількість дорогих декорацій, оскільки сюжет фільму розвивається на території кількох країн", - розказав продюсер.

Спочатку фільм "Весела вдова" знімався російською мовою. Однак творці картини планують дублювати комедію різними мовами і випустити її у світовий прокат, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «У Каннах презентують комедію з Камалією і Марчіном Мрочеком (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі