понеділок, 04 лютого 2008 12:24

У Ізраїлі смертник підірвав себе у торговельному центрі

 В торговельному центрі на півдні Ізраїлю стався вибух. За даними, що надходять з місця подій, у результаті вибуху в місті Дімона загинули щонайменше дві людини (за іншими даними - загиблих троє), є поранені

Поліція визнала вибух в торговельному центрі терористичним актом.

Ізраїльське видання Ha"aretz з посиланням на місцевий телеканал Channel Two стверджує, що у торговельному центрі знаходилися два терористи-смертники.

В даний час на місці вибуху працює бригада саперів у пошуках вибухових речовин. Також до торговельного центру стягнуті рятувальні служби міста.

Представники поліції заявили, що другий терорист-смертник, що планував підірвати бомбу у торговельному центрі, був застрелений. Він не встиг привести у дію другу бомбу.

У результаті теракту у торговельному центрі Дімони загинули, за різними даними, від однієї  до трьох осіб. Точного числа поранених також поки що немає - залежно від джерела, кількість потерпілих варіюється  від 5 до 8 осіб, повідомляє Lenta.Ru.

Зараз ви читаєте новину «У Ізраїлі смертник підірвав себе у торговельному центрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі