понеділок, 21 лютого 2011 17:57

У Івано-Франківську вирішили відправити Табачника у космос

У Івано-Франківську вирішили відправити Табачника у космос

Завтра в Івано-Франківську на Вічевому майдані стартуватиме акція "Табачнику, лети геть!".

Про це повідомив координатор "Студентської Свободи" Прикарпаття, депутат обласної ради Василь Попович.

Він розповів, як проходитиме флеш-моб: "Портрет міністра освіти і науки Дмитра Табачника запустять у космос на гелійових кульках синьо-білого забарвлення, що символізують Партію регіонів".

Крім цього, студенти писатимуть свої думки з приводу діяльності міністра та приклеюватимуть стікери на його зображення, а також у трилітрову банку збиратимуть з присутніх по п'ять копійок для нього на квиток до Москви, поінформував організатор.

За словами Василя Поповича, члени "Студентської Свободи" вирішили таким чином позбутися українофоба Табачника і вже вкотре виступити проти його антиукраїнської політики.

У "Студентській Свободі" запевнили, що акції проходитимуть в Івано-Франківську доти, поки міністр Табачник не буде відправлений у відставку.

Також обласний депутат Василь Попович сказав, що має намір звернутися до ректорів ВНЗ Прикарпаття з тим, аби останні сліпо не виконували накази Табачника, адже в іншому разі вони приєднаються до знищення всього українського.

Зараз ви читаєте новину «У Івано-Франківську вирішили відправити Табачника у космос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі