Ексклюзиви
вівторок, 26 серпня 2008 09:41

У Італії відбудеться конкурс краси для черниць

У Італії відбудеться конкурс краси для черниць
Італійський священик Антоніо Рунджі (AntonioRungi) з міста Мондрагон (недалеко від Неаполя) оголосив в своєму блозі конкурс краси для католицьких черниць під назвою "Сестра Італії", пише в понеділок, 25 серпня, британське видання Times.

Отець Антоніо розраховує, що в конкурсі візьмуть участь щонайменше тисяча черниць. Подібний конкурс пройде в Італії вперше, проте священик сподівається, що захід стане щорічним.

Антоніо Рунджі не вимагатиме від учасниць конкурсу фотографій у відкритих купальниках. За його словами, найголовніше в жінці - "внутрішня краса". Своїм ідеалом жіночої краси священик вважає актрису Софі Лорен.

За умовами конкурсу, учасницям повинно бути від 18 до 40 років, причому взяти участь в конкурсі можуть не тільки італійки. Черниці з Африки, Латинської Америки, що знаходяться в Італії, також можуть подати заявку. "Невже ви думаєте, що всі черниці старі і скорботні? Це не так. Серед католицьких сестер є, наприклад, бразилійки, а вони - найкрасивіші жінки", - сказав отець Антоніо в інтерв"ю місцевим ЗМІ.

Черниці можуть присилати організаторові конкурсу свої фотографії (Рунджі запевняє, що можна і з непокритою головою) і резюме (коротка розповідь про своє життя, захоплення). Передбачається, що результати конкурсу будуть оголошені до кінця вересня.

Times відзначає, що священик Антоніо Рунджі - місцева знаменитість. Свого часу він прославився тим, що проводив меси для відпочиваючих прямо на пляжах Неаполя.

Зараз ви читаєте новину «У Італії відбудеться конкурс краси для черниць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути