середа, 27 лютого 2008 12:20

У Італії в покинутому колодязі випадково знайшли останки дітей

У колодязі, розташованому в італійському місті Гравіна, провінція Апулія, виявили напівзотлілі останки належать двом братам, які зникли 1,5 року назад.

Як стало відомо телеканалу, в колодязь завглибшки в 20 метрів впав 13-річний школяр на ім"я Мікеле, що грав неподалік з товаришами. Викликані на місце рятувальники дістали підлітка, який зламав обидві ноги. У ході рятувальної операції на дні колодязя були знайдені напівзотлілі останки двох хлопчиків.

Поліцейські, які вивчили тіла і фрагменти одягу, впевнені, що знайшли братів Франческо і Сальваторе Паппаларді, 12 і 14 років. Діти пропали в Гравіні у червні 2006 року. У листопаді 2007 року за підозрою в їх вбивстві був заарештований Філіппо Паппаларді, їхній батько.

За словами поліцейських, дістати тіла дітей буде складно і, ймовірно, доведеться розкопати колодязь. Після того, як останки будуть витягнуті, експерти з"ясують, загинули хлопчики в результаті падіння в колодязь чи були скинуті туди вже мертвими, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Італії в покинутому колодязі випадково знайшли останки дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі