неділя, 24 червня 2007 11:10

У Італії схоплено дев"ять ватажків сіцілійської мафії

У Італії арештовано 9 ватажків сіцілійської мафії, які раніше співпрацювали з Бернардо Провенцано, що ховався протягом 43 років від правосуддя і був пійманим в квітні минулого року.

72-річний Провенцано розшукувався владою більше 20 років. Протягом багатьох років поліцейським навіть не вдалося отримати фотографію Провенцано.

За допомогою прослуховуючих пристроїв місцевим правоохоронним органам стало відомо, що інші мафіозі, що залишилися на волі, були незадоволені тим фактом, що інші кримінальні суб"єкти, які не входили до складу їх угрупування, займалися рекетом на "їх территории". Деякі із затриманих вважаються знаменитостями сіцілійського злочинного світу.

Ватажки сіцілійської мафії планували зробити декілька вбивств, щоб помститися своїм конкурентам.

За місяць до затримання Провенцано владі здався інший мафіозний бос - 47-річний Вінченцо Пандольфо. Цікаво, що з"явився він не в поліцію, а відразу в одну з місцевих в"язниць. Проте повноцінною явкою з повинною дії Пандольфо назвати не можна, оскільки він відмовився надавати будь-які свідчення, передає.

Зараз ви читаєте новину «У Італії схоплено дев"ять ватажків сіцілійської мафії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі