середа, 05 березня 2008 11:36

У італійської мафії відібрали майно на $220 мільйонів

Італійська поліція заарештувала майно калабрійськой мафії на суму 220 мільйонів доларів. У ході рейду, проведеного 4 березня силовими структурами, був накладений арешт на будинки, землі, контрольовані криміналом комерційні організації. Також було вилучено автомобілі та інше рухоме майно і заморожено ряд банківських рахунків.

Операція проходила на території Калабрії (південь) і Ломбардії (північ країни), двох регіонів, що традиційно знаходяться під контролем калабрійськой мафії "Ндрангети". Вірогідний глава угруповання Паскуалле Конделло був заарештований 18 лютого 2008 року.

Агентство відзначає, що 220 мільйонів доларів - невелика сума, якщо враховувати доходи "Ндрангети", яка майже цілком контролює експорт кокаїну з Колумбії. Відповідно до даних доповіді італійського парламенту, опублікованої минулого тижня, угруповання розповсюдило свій вплив не тільки в Італії, але й по всій Європі, в США, Аргентині і Австралії. Наголошується, що "Ндрангета" має жорстку внутрішню організацію, засновану на тісних сімейних зв"язках, і є однією з найнебезпечніших мафіозних структур в світі, повідомляє BBC News.
Зараз ви читаєте новину «У італійської мафії відібрали майно на $220 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі