четвер, 17 липня 2008 16:49

У іспанської поліції викрали 100 кг кокаїну

У Іспанії невідомі злодії викрали 100 кілограм конфіскованих наркотиків, що зберігалися в головному управлінні поліції в провінції Андалусія.

Зухвалий злочин був здійснений в місті Севіл"я, що розташоване на півдні країни, повідомляє іспанська газета ElPais.

Здобиччю злодіїв став кокаїн, конфіскований в останні місяці під час різних поліцейських операцій. Наркотики зберігалися в підвальному приміщенні управління поліції в очікуванні рішення суду про їх знищення.

Для розслідування злочину до Севіл"ї з Мадрида прибули співробітники Відділу внутрішніх розслідувань Національної поліції.

У причетності до цього злочину перш за все підозрюються працівники Відділу з боротьби із наркотиками і організованою злочинністю, у підпорядкуванні яких знаходилося сховище зілля, що добре охоронялося. Слідчі вважають, що "в даному випадку йдеться про корупції в лавах поліції".

Одночасно продовжується розслідування відносно начальника місцевої поліції селища Молар поблизу Мадрида і двох національних гвардійців (жандармів), які проходили службу в цьому ж селищі. Вони були затримані в кінці червня за звинуваченням в наркоторгівлі.

Додамо, що в серпні 2006 року два співробітники Головного управління Національної поліції в провінції Валенсія (схід країни) викрали зі сховища поліції 20 кілограмів конфіскованого у наркоторговців кокаїну для його подальшої реалізації на чорному ринку, повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «У іспанської поліції викрали 100 кг кокаїну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі