середа, 21 листопада 2007 14:00

У Іспанії знехтуваний наречений зарізав росіянку після ток-шоу

 Іспанська поліція розслідує вбивство громадянки Росії, яку її жених убив за те, що вона відмовила йому в прямому ефірі. Як виявилось, 30-річна Світлана взяла участь у ток-шоу на телеканалі Аntena-3 і перед мільйонною аудиторією телеглядачів заявила, що не повернеться до свого колишнього бойфренда Рікардо.

Світлана приїхала до Іспанії вісім років тому, поселилася у місті Аліканте і стала зустрічатися з одним з місцевих жителів. Чотири роки тому вона розійшлася з своїм коханцем і завела роман з сусідом, якого звали Рікардо. На початку 2007 року закохані розлучилися.

У березні 2007 року Світлана звернулася у поліцію, заявивши, що Рікардо переслідує її. За її словами, він також вкрав з її квартири документи. Заяву про крадіжку Світлана пізніше відкликала. Проте звинувачення у переслідуванні і фізичному насильстві були залишені в силі. Тоді ж місцевий суд засудив Рікардо до 11 місяців ув"язнення, заборонивши йому наближатися до Світлани ближче, ніж на 500 метрів.

Проте судова заборона не перешкодила колишнім закоханим стати героями популярного ток-шоу. Неділю тому Рікардо запросив колишню подругу на популярну в Іспанії передачу "Щоденник Патрисії", яка присвячена взаєминам чоловіків і жінок. Слідством було встановлено, що перед початком передачі іспанець попросив ведучу Патрисію Гастаньяга допомогти відновити стосунки з його з колишньою нареченою. Проте росіянка відповіла відмовою.

Минулої неділі ображений наречений підкараулив Світлану біля під"їзду будинку на площі Святої Терези, в якому вона мешкала, і після нетривалої суперечки ударив її ножем у шию. Наступного дня від отриманої рани жінка померла. У неї залишився дворічний син. Зараз дитина загиблої росіянки передана органам соціальної опіки, її подальша доля поки що не ясна, пише El Pais.

Зараз ви читаєте новину «У Іспанії знехтуваний наречений зарізав росіянку після ток-шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі