середа, 15 серпня 2007 10:25

У Ірані звільнили заручників-бельгійців

Захоплені в заручники на південному сході Ірану двоє туристів з Бельгії звільнені, повідомило 14 серпня іранське інформагентство "Фарс" з посиланням на представника бельгійського МЗС. Подружню пару з Бельгії звільнили в результаті спецоперації правоохоронних органів Ірану, подробиці операції не розголошуються, говориться в повідомленні.

За словами представника МЗС Бельгії, стан здоров"я звільнених туристів стабільний, вони перебувають "за 150 кілометрів на північний захід від того місця, де були викрадені", один із заручників - чоловік - вже зв"язався телефоном зі своєю матір"ю. "Наше посольство докладає всіх зусиль, щоб встановити їхнє місцезнаходження і надати необхідну допомогу", - говориться в повідомленні МЗС Бельгії.

Двоє туристів з Бельгії подорожували автомобілем в районі стародавнього іранського міста Бам, проте минулої неділі зникли в містечку Фахрадж на кордоні південно-східних провінцій Керман, Сістан і Белуджистан. Іранська поліція повідомила, що бельгійці потрапили у заручники до озброєних бандитів. Ватажок банди зажадав від іранських властей в обмін на заручників звільнити свого брата, заарештованого раніше правоохоронними органами Ірану, передає РІА "Новости".
Зараз ви читаєте новину «У Ірані звільнили заручників-бельгійців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі