четвер, 19 квітня 2007 15:06

У інтернеті з"явилися фотографії Бекхема з чужим пенісом (ФОТО)

У інтернеті з"явилися фотографії абсолютно голого Девіда Бекхема. Представник футболіста затверджує, проте, що фото не справжні. Він заявив: "Ці фотографії – підробка. Голова узята із знімка 2004 року, а все інше не його, пеніс – точно не його".

Можливо також, що таким незвичайним чином Девід вирішив привітати з днем народження свою дружину Вікторію, а зараз не зізнається. Втім, напевно відомо, що на подарунок 33-річній дружині Бекхем витратив 80 тисяч доларів.

Девід порадував Вікторію одноденною подорожжю до Парижа, витративши 50 тисяч на приватний літак і замовивши валізу одягу і взуття її улюблених дизайнерів. 31-річний Бекхем особисто упакував валізу своєї дружини, наповнивши його новим одягом і не забувши покласти білі облягаючі джинси з нової колекції Вікторії, повідомляє GENERATIONQ.

Джерело повідомило видання Daily Mirror: "Вікторія думала, що її чекає невелике сімейне свято, типу походу в китайський ресторан разом з Девідом і їх синами. Проте коли вона прокинулася, Девід попросив її сісти в машину, куди він виніс валізу, наповнену купленим для неї одягом".

"Вона була в шоці, коли побачила, що він упакував навіть джинси з її нової колекції. У самої Вікторії не було навіть серійного зразка, і вона ніяк не могла зрозуміти, як чоловікові вдалося дістати ці брюки", - додало джерело.

Прибувши в столицю Франції, Девід повів Вікторію в бутік Christian Louboutin, де купив їй пару туфель за 3 тисячі доларів. Шоппінг завершився у улюбленого дизайнера Вікторії Azzedine Alaia, де мати трьох дітей придбала плаття за 14 тисяч доларів.

Девід забронював номер за 12 тисяч доларів в шикарному готелі Ritz. У апартаментах стояли улюблені квіти Вікторії і її улюблене шампанське. Пара завершила вечір в ресторані Guy Savoy, де Девід викупив всі місця за 30 тисяч доларів, щоб їм з дружиною ніхто не заважав, повідомляє Factnews
Зараз ви читаєте новину «У інтернеті з"явилися фотографії Бекхема з чужим пенісом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі