четвер, 18 жовтня 2007 13:25

У Інгушетії знов обстріляли автомобіль з міліціонерами: троє загиблих

У Інгушетії у четвер здійснено напад на співробітників міліції. У населеному пункті Екажево Назрановського району обстріляна машина з міліціонерами. У результаті інциденту двоє співробітників міліції загинули на місці, третій помер по дорозі у лікарню. Два міліціонери з вогнепальними пораненнями знаходяться у лікарні.

У правоохоронних органах Інгушетії повідомили, що напад здійснений о 12:30 за московським часом. За наявними даними, злочинці знаходилися на автомашині ВАЗ-21010 чорного кольору. Вони обстріляли автомашину, в якій знаходилися співробітники міліції, з автоматичної зброї.

Правоохоронні органи Інгушетії проводять заходи щодо пошуку і затримання злочинців. В даний час введені плани "Перехоплення" і "Вулкан-5".

Ситуацією в Інгушетії, де з початку літа відбулося майже 40 терактів, у понеділок зайнялися депутати Держдуми РФ. Парламентарії доручили думському комітету з безпеки розібратися з тим, що відбувається у республіці, і доповісти, чи "все зроблено для забезпечення правового протистояння екстремізму".

За останні три місяці у республіці не проходить і двох днів, щоб невідомі не влаштували напад на чиновників або співробітників спецслужб. Вилазки терористів приймають дедалі систематичний і масштабний характер. При цьому досі силовикам, яких з 10 серпня у республіці стало на 2,5 тисячі більше за рахунок введення додаткових внутрішніх військ, поки що не вдається похвалитися затриманням або знищенням когось з лідерів бандитського підпілля.

Спеціальна комплексна профілактична операції по стабілізації обстановки, що почалася наприкінці липня в Інгушетії,  результатів не принесла. Ще у серпні начальник прес-служби внутрішніх військ МВС Василь Панченков заявив, що операція триватиме не більше місяця. Терміни вийшли, але додаткові війська з республіки поки виводити не збираються, повідомляє NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «У Інгушетії знов обстріляли автомобіль з міліціонерами: троє загиблих ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі