пʼятниця, 19 вересня 2008 14:14

У Інгушетії підірвали машину родича президента

У Інгушетії здійснено замах на Тугана Зязікова, родича президента республіки Мурата Зязікова. Як повідомляє ИТАР-ТАСС, автомобіль, в якому їхав Зязіков, вибухнув в Назрані.

Правоохоронні органи Інгушетії заявили, що вибуховий пристрій був закладений під автомобілем марки Mercedes, що належав Зязікову . В результаті вибуху чоловік отримав поранення і був доставлений в місцеву лікарню. Його стан оцінюється як важкий.

Відзначимо, що за інформацією РИА Новости, вибух стався не в самій Назрані, а в селищі Екажево Назранівського району біля поста міліції.

10 вересня в Інгушетії було здійснено замах на ще одного родича президента республіки, двоюрідного брата Мурата Зязікова Бекхана. Невідомі обстріляли автомобіль, в якому знаходився чоловік. Від отриманих поранень він помер.

За однією з версій, вбивство Бекхана Зязікова могло бути пов"язане із загибеллю інгушського опозиціонера Магомеда Євлоєва, застреленого в серпні 2008 року. На мітингу пам"яті Євлоєва його батько поклав відповідальність за загибель сина на керівництво республіки і додав, що Зязікову оголошена "кровна помста". Самі опозиціонери свою причетність до загибелі Бекхана Зязікова спростували.

Зараз ви читаєте новину «У Інгушетії підірвали машину родича президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі