понеділок, 07 квітня 2008 12:48

У Індії живе найменша дівчинка в світі (ФОТО)

Йоті Амге з індійського міста Нагпур є найменшою дівчинкою в світі, згідно з Індійською книгою рекордів. 15-річна школярка має ріст всього 58 см і важить 5 кг.

Амге страждає формою карликовості під назвою ахондроплазія. Проте дівчинка говорить, що їй подобається бути знаменитою. "Я горджуся тим, що я маленька. Мені подобається увага людей", - признається вона.

Йоті вчиться в місцевій школі разом зі своїми однолітками. Сидить вона за спеціально зробленою під неї маленькою партою, повідомляє Фактnews.

Мати дівчинки, 45-річна Ранжана, розповідає: "Коли Йоті народилася, вона здавалася нормальною. Ми дізналися про її хворобу, коли їй було п"ять років. Йоті маленька, але симпатична. Ми її дуже любимо".

Як і всі підлітки, Йоті любить слухати поп-музику і дивитися DVD. Вона сподівається, що її відмітять в Боллівуді. Недавно Йоті брала участь в записі альбому свого улюбленого співака - Мікі Сингха, повідомляє Telegraph

Зараз ви читаєте новину «У Індії живе найменша дівчинка в світі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі