четвер, 13 грудня 2007 08:48

У Індії терорист підірвав потяг: 5 загиблих, 5 поранених

На сході Індії у ніч на четвер прогримів вибух у фірмовому потягу "Радждхані". У результаті теракту загинули щонайменше п"ять осіб, ще п"ятеро поранені, повідомляє індійське телебачення.

Потяг прямував у Нью-Делі з міста Дібругарх на сході північно-східного штату Ассам, де орудують сепаратисти.

Вибуховий пристрій спрацював близько 22:30 незабаром після відправлення, коли склад знаходився між станціями Наоджан і Чунгаджан в адміністративному окрузі Голагхат.

Як повідомив представник місцевої влади, потерпілі були доставлені в лікарню. Влада припускає, що число жертв може зрости, передає РІА "Новости".

На місці події працюють залізничники і слідчі, які намагаються з"ясувати обставини трагедії. Як очікується, потяг відновить рух після завершення необхідних слідчих заходів.

Інші подробиці інциденту поки що не повідомляються. Обставини події з"ясовуються. Офіційної версії правоохоронні органи поки що не висували.

Це вже друга атака цього року на фірмовий потяг "Радждхані" в Ассамі. У січні терористи вже намагалися підірвати потяг, проте бомба спрацювала після того, як він пройшов мимо місця, де вона була встановлена, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «У Індії терорист підірвав потяг: 5 загиблих, 5 поранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі