четвер, 20 грудня 2007 10:09

У Індії школярам забороняють ходити у непристойному одязі

Адміністрації ряду шкіл у столиці індійського штату Західна Бенгалія Колкате ввела заборону на футболки з непристойними написами, які користуються дедалі більшою популярністю серед міської молоді, пише газета "Таймс оф Індія".

Діти в індійських школах зазвичай ходять на заняття у шкільній формі, але на позакласні заходи, на свята або по суботах прийнято вдягати звичайний одяг.

Тим часом, під впливом телебачення і глянсових журналів міська молодь активно переодягається з традиційних костюмів і сарі у джинси і футболки.

Школа для дівчаток "Махадеві Бірла" дозволила старшокласникам проявити фантазію і вбратися для випускного вечора у футболки власного дизайну, але змушена була ввести цензуру.

"Я заборонила дітям приходити в обтягуючому одязі, прозорих футболках, топах і футболках з вирізом на спині. До того ж на них не повинно бути непристойних або вульгарних написів", - сказала директор школи Маліні Бхагат, повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «У Індії школярам забороняють ходити у непристойному одязі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі