пʼятниця, 25 квітня 2008 12:32

У Індії чотири дитини померли після щеплень від кору

Уряд Індії ввів тимчасову заборону на використання вакцини від кору місцевого виробництва на всій території країни, повідомляє TimesofIndia. За інформацією видання, цей захід викликаний смертю чотирьох дітей під час планової вакцинації в штаті Таміл-Наду.

Чотири дитини у віці близько 10 місяців були щеплені від кору в двох пересувних медпунктах, що проводили імунізацію населення сільських районів штату. За словами очевидців, діти відчули себе погано відразу після щеплень.

Для щеплень використовувалася протикорова вакцина індійської фармацевтичної компанії IndianImmunologicalLimited. За попередніми даними, в обох випадках застосовувалися препарати з однієї промислової серії.

Встановленням причин трагічного інциденту в Таміл-Наду займається група експертів Мінохоронздоров"я Індії. До завершення її роботи в штаті тимчасово припинена реалізація національної програми протикорової імунізації. Персонал медпунктів, в яких відбулися трагічні інциденти, тимчасово усунений від роботи, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «У Індії чотири дитини померли після щеплень від кору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі