середа, 12 березня 2008 17:02

У Індії 50 чоловік осліпнули, намагаючись розгледіти Діву Марію

З Індії повідомляють: щонайменше 50 чоловік позбулися зору після того, як пильно вдивлялися в сонячний диск, намагаючись побачити на ньому лице Пресвятої Діви Марії.

Стривожені органи охорони здоров"я округу Коттаям в Індії встановили спеціальний інформаційний щит, де спростовуються чутки про чудовий образ Пресвятої Діви, нібито побачений на небесах, і застерігається про небезпеку розгляду сонця.

З п"ятниці в місцевій офтальмологічній лікарні Св. Йосипа зареєстровано 48 випадків втрати зору, викликаної, мабуть, фотохімічним опіком сітківки.

За деякими відомостями, не дивлячись на застереження і потенційно небезпечні наслідки їх дій, віруючі до цих пір стікаються в будинок якогось власника готелю в населеному пункті Ерумелі, недалеко від якого, з чуток, відбулося явище Пресвятої Діви.

"У всіх наших пацієнтів схожа історія хвороби, схожі симптоми. У них з"явилися фотохімічні, а не термічні опіки після того, як вони невідривно дивилися на сонці", - сказав офтальмолог лікарні доктор Аннамма Джеймс Айзек.

Навіть місцеві церкви виступили із спростуванням дива після того, як до священнослужителів звернулися лікарі і співробітники органів охорони здоров"я.

Про будинок, де нібито відбулося диво, вже декілька місяців ходять різноманітні чутки.

Власник готелю раніше стверджував, що з очей статуй Пресвятої Діви в його будинку текли сльози, що складаються з меду; крім того, статуї, за його словами, виділяли ароматичні масла, повідомляє Inopressa.

Зараз ви читаєте новину «У Індії 50 чоловік осліпнули, намагаючись розгледіти Діву Марію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі