Ексклюзиви
понеділок, 12 листопада 2007 12:23

У ході спецоперації в Махачкалі вбито вісім бойовиків

У ході спецоперації в центрі Махачкали співробітники правоохоронних органів Дагестану знищили вісьмох бойовиків. У ніч на 12 листопада оперативники блокували групу бойовиків у будинку за адресою вулиця Тамкаєва, 54 (згідно іншої карти вулиця  називається на честь Седова). У ході штурму було вбито семеро бойовиків, зокрема одна жінка, яка з боєм намагалася вирватися з оточення. Ще один бойовик був знищений у будинку номер два по вулиці Павлова.

Наразі спецоперація триває. У підвалі блокованого будинку ще залишаються бойовики, точне число яких невідоме. Щоб не піддавати ризику співробітників спецпідрозділів, штурм вирішено поки не здійснювати.

Одним із убитих виявився лідер буйнакського угруповання Гизрі Мамаєв. За попередніми даними, серед убитих опинилася також його дружина. Бойовиків із буйнакського угруповання підозрюють у причетності до ряду нападів на співробітників міліції та військовослужбовців, здійснених у Буйнакському і Унцукульському районах Дагестану та місті Кизилюрт.

Раніше також повідомлялося, що співробітники правоохоронних органів Дагестану блокували ще одну групу бойовиків у квартирі висотного житлового будинку номер 12 на вулиці Енгельса. Бойовиків у квартирі оперативники не виявили. Міліція зняла оточення навколо будинку, а евакуйовані жителі повернулися в квартири, повідомляє "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «У ході спецоперації в Махачкалі вбито вісім бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути