четвер, 31 січня 2008 15:55

У Хмельницьку 17-річного хлопця вбив сусід через компакт-диск

Вночі мешканець одного з приватних секторів Хмельницького повертався додому і посеред дороги помітив чиєсь бездиханне тіло, а коли наблизився, то мало не зомлів – це був його власний 17-річний син.

Про це повідомила прес-служба МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

У хлопчини була розбита голова і він не подавав жодних ознак життя. Не тямлячи себе, батько підхопив дитину на руки і поніс у будинок, та хлопчині уже нічим не можна було зарадити.

Працівники міліції швидко знайшли винуватця трагедії. Ним виявився 20-річний сусід загиблого юнака. Хлопці мешкали неподалік один від одного і навіть товаришували. Того вечора молодший із них забіг до товариша у гості, аби обмінятися комп"ютерними дисками, дещо переписати.

За словами підозрюваного, коли він вийшов на хвилинку на кухню, то краєм ока помітив, як товариш поцупив зі столу один диск із записом і тихенько поклав його собі до кишені. Це надзвичайно обурило власника дисків і між хлопцями зав"язалася суперечка.

З"ясування стосунків господар дому запропонував продовжити на вулиці за будинком. Там словесна перепалка перейшла у бійку і юнак накинувся на свого гостя з дерев"яною палицею у руках та заходився бити по голові. Коли ж той перестав подавати ознаки життя, молодик просто виволік тіло за ворота і кинув посеред дороги. Там його і знайшов батько убитого хлопця. Тепер юнакові, якого звинувачують у навмисному вбивстві, загрожує ув"язнення терміном від 7-ми до 15-ти років.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «У Хмельницьку 17-річного хлопця вбив сусід через компакт-диск». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі