вівторок, 01 квітня 2008 10:16

У Хмельницькій області намагалися незаконно позбавиться від хімічних відходів

Днями в місті Кам"янець-подільський (Хмельницька область) в Міністерство України по питаннях надзвичайних ситуацій і у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи (МНС) поступило повідомлення про те, що жителями сіла Шутнівці знайдені бочки з невідомою хімічною речовиною.

Як повідомляє прес-служба МНС України, на місце події прибули керівництво міського управління МНС, слідчо-оперативна група УМВД, працівники санепідемстанції і екологи.

Як стало відомо, невідомий "КАМАЗ" скинув ці ємкості на території розібраних ферм до ґрунтової ями в чотирьох кілометрах від села. Фахівці МНС визначили, що в сорока 220-літрових бочках знаходяться відходи масляної фарби. Незабаром був встановлений їх власник, який вивіз бочки в безпечне місце для подальшого використання або утилізації, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ.

Зараз ви читаєте новину «У Хмельницькій області намагалися незаконно позбавиться від хімічних відходів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі